OPC Maramureș a mers în control! PETROM va despăgubește.

”Gluma” se îngroașă la stația Petrom din Baia Mare. Până acum sunt mai multe persoane care au alimentat benzină, dar de fapt în rezervoarele autoturismelor a ajuns… MOTORINĂ. Service-urile din oraș au fost luate cu asalt de oamenii ale căror autovehicule nu au mai pornit sau care după câțiva kilometri au fost nevoiți să sune după platforme pentru a le fi duse mașinile în service-uri.

Sunt și trei autospeciale ale IPJ Maramureș care au alimentat la stația peco amintită. Una aparține Poliției Municipiului Baia Mare iar alte două aparțin posturilor de poliție din satele de pe lângă municipiul Baia Mare și care au venit la alimentat în oraș. Cele trei autovehicule nu mai funcționează.

Dancian Manoliu, comisarul șef al OPC Maramureș ne-a declarat că s-au primit sesizări la instituția pe care o conduce a demarat un control la benzinăria amintită.

ACTUALIZARE

Conform informațiilor furnizate de OPC Maramureș, Petrom îi așteaptă pe toți cei care au alimentat la stația amintită să vină pentru a fi despăgubiți. Oamenii trebuie să aibă asupra lor bonurile fiscale, facturi de la service-uri (dacă este cazul). De precizat că benzinăria are asigurare. Se pare că nici angajații stației nu știu exact ce s-a întâmplat iar în acest moment pompele sunt sigilate până la finalizarea anchetei.

STIREA INITIALA

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *