Party-uri „La Hala” neautorizate. Tragedia de la Colectiv se putea repeta în Baia Mare

Tinerii din România nu au învățat nimic din tragedia petrecută in 30 octombrie 2015, cand în incinta unui club dintr-o hală a unei foste fabrici și-au pierdut viața 64 de persoane. Iată că și în Baia Mare, azinoapte (și nu numai, n.r.) zeci de tineri băimăreni au participat la o petrecere de Paști.

E drept nu mai sunt restricții însă locația respectivă – o hală din incinta unei foste fabrici de pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare, nu avea nicio autorizație pentru a se putea organiza petreceri. Ba mai mult, respectiva construcție ar beneficia de o singură ușă (îngustă) de acces (similar cu clubul Colectiv).

Polițiștii au aflat despre ce urmează să se petreacă acolo de pe rețelele de socializare și au descins azi noapte. Au identificat organizatorul și au legitimat toți participanții. La acțiune au participat Poliția Locală Baia Mare, Poliția Municipiului Baia Mare, Poliția Economică, ISU maramureș și Jandarmeria Maramureș.

Pentru că nu dețineau autorizație de funcționare polițiștii locali au aplicat o sancțiune în valoare de 4.000 de lei.

Totodată, Poliția Economică au confiscat toți banii proveniți din vânzarea ilegală de bilete.

Pompierii maramureșeni au întocmt un raport prin care mâine organizatorul și proprietarul trebuie să se prezinte la sediu pentru verificarea tuturor documentelor pe care le dețin pentru protecția împotriva incendiilor.

Trebuie să spunem și faptul că organizatorul petrecerii de azi noapte este un fost fotbalist care a activat si la clubul de liga a III-a, FC Baia Mare.

Stire in curs de actualizare.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *