PE BARICADE – Primarul Cătălin Cherecheș a convocat Comandamentul de Criză al Municipiului Baia Mare

Primarul Cătălin Cherecheș a convocat în această dimineață Comandamentul de Criză al Municipiului Baia Mare, în contextul situației deșeurilor din municipiu generată de refuzul Drusal de a respecta contractul privind salubrizarea.

Vă redăm mai jos, integral, dispoziția:

Stimați colegi,

Vă informez asupra dispoziției inițiate în calitate de Primar al Municipiului Baia Mare în vederea constituirii Comandamentului de Criză al Municipiului Bare Mare.

În acest scop solicit prezența cu caracter obligatoriu a conducătorilor sau coordonatorilor structurilor cu atribuții sau tangenta în domeniul serviciului public de salubrizare din cadrul Administrației Publice a Municipiului mentionați mai jos:

– VP Pap Zsolt
– VP Doru Dancus
– Eleonora Ghețe
– Bancoș Alexandrina
– Rusu Tudor
– Marosan Cristian
– Paul Cosma
– Rodica Iosip
– Mircea Niculae
– Ramona Bodzer
– Cornelia Luca
– Marius Aosan
– Călin Lupse
– Anca Carausan
– Costea Nicolae
– Marius Mandra
– Liana Mărginean
– Diana Hârb
– Doru Pascu
– Flaviu Velea
– Anton Ardelean

Obiectivul Comandamentului de Criză al Municipiului Baia Mare, statuat prin dispoziția Primarului, este organizarea și operaționalizarea gestiunii serviciului de salubrizare, în regie proprie, de către Primaria Muncipiului Baia Mare.

Acest demers se realizează în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, care a suspendat contractul de delegare prin care administrarea serviciului de salubrizare de pe raza municipiului Baia Mare se realizează începând cu luna decembrie 2019 de către Consiliul Județean Maramureș si Asociația de Dezvoltarea pentru gestiune a deșeurilor în Maramures.

Astfel, după doi ani in care a fost îngropat pas cu pas în mizerie orașul de către Drusal, cu concursul intenționat sau nu al Consiliului Judetean Maramureș și Asociației de Dezvoltare pentru gestiunea deșeurilor în Maramures, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență transferă înapoi Primariei Baia Mare administrarea salubrizării orașului.

Pe principiul… v-am luat jucăria, v-am distrus-o în 2 ani și acum v-o dăm înapoi vouă, Primăriei Baia Mare, să o faceți ca nouă în două zile, că sunteți proști și nu spuneți nimic și sunteți preșul perfect și sacul de box pentru toți cei care cred că dacă își bat joc de oraș si lovesc în băimăreni il vor ucide public pe Cherecheș.

Surpriza va fi că ceea ce politrucii la București au rezolvat în doi ani, criza salubrizării din sectorul 1, noi, dacii liberi de partide și interese mizere, rezolvăm în 2 săptămâni.

Locul de desfășurare a întrunirii este Sala Europa din Sediu Primăriei Baia Mare, luni, 27.12.2021, ora 8.

Craciun Fericit!

Dr. ec. Cătălin Chereches
Primarul Municipiului Baia Mare

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *