PENSIONAR, JEFUIT DE 23.000 DE LEI, DUPĂ CE A VRUT SĂ AJUTE DOUĂ TINERE CU UN PAHAR CU APĂ

În prag de iarnă, un bătrân, de 84 de ani, din Ruscova, județul Maramureș, a rămas fără 23.000 de lei, după ce a vrut să ajute cu un pahar cu apă, 2 tinere.


Un apel 112, un prejudiciu Mare și două persoane bănuite. După aceste repere s-au ghidat polițiștii Secției 4 Leordina, care au identificat două persoane bănuite de comiterea unui furt în aproximativ două ore.

Astăzi, în jurul orei 10.00, polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 84 de ani din Ruscova, despre faptul că i-a fost sustrasă o sumă importantă de bani de către două femei pe care nu le cunoaște, cauzând un prejudiciu de 23.000 de lei.

Întregul colectiv al Secției 4 Poliție Rurală Leordina, împreună cu polițiștii din posturile de poliție arondate au demarat cercetările de amploare în vederea identificării celor două femei și în urma activităților polițienești desfășurate au identificat pe D.J. 187 în localitatea Ruscova, două femei asupra cărora a fost găsită întreaga sumă de bani.

Prejudiciul recuperat a fost restituit în totalitate persoanei vătămate.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *