PERCHEZIȚII CU MASCAȚI LA ȘOMCUTA MARE, după o postare pe facebook – La domiciliul unui localnic de 22 ani s-au găsit: 300 kg de artificii, peste 15.000 euro, 7.000 lei, țigări de contrabandă 

Au fost percheziții astăzi pe Calea Mireșului din Șomcuta Mare. Totul a pornit după mai multe postări pe facebook ale tânărului care a publicat mai multe anunțuri și imagini cum că ar comercializa artificii și țigări. Așa a început o anchetă de amploare polițiștii maramureșeni, finalizată astăzi cu emiterea mandatelor de percheziții.

Ce spune IPJ Maramureș

Azi, 10 decembrie, polițiștii Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Maramureș, în colaborare cu polițiștii din Șomcuta Mare, au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Baia Mare.

Acestea s-au desfășurat la domiciliul unui bărbat de 22 ani din Șomcuta Mare.

În urma perchezițiilor au fost identificate aproximativ 300 kg de articole pirotehnice din categoriile P1, F2, F3, F4, în valoare totală de aproximativ 30.000 de lei, 2009 pachete de țigări de proveniență DUTY FREE în valoare de 32.144 lei.

Totodată a fost găsită și suma de 15.670 euro și 7000 lei.

Toate bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

În cadrul activităților s-a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Maramureș, a polițiștilor din cadrul Serviciului de Ordine Publică-Grupa Canină, precum și ai Serviciului Criminalistic Maramureș.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiuniilor de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și contrabandă.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *