Perchezitii domiciliare si auto la traficantii de droguri din Maramures.

În perioada 5 – 6 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramureș, au desfășurat o acțiune, privind săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc, în județul Maramureș, fiind efectuate 7 percheziții domiciliare, 4 percheziții auto și o prindere în flagrant delict. 6 persoane au fost conduse la audieri.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 25 de grame de cocaină, aproximativ 7,2 kilograme de cannabis, 410 comprimate conținând MDMA, bani și alte obiecte care au legătură în cauză.

Două persoane bănuite au fost reținute, pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost luată măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de o persoană și a controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de cealaltă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

La acțiune, s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș și al Direcției Generale Anticorupție – Structura Centrală.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *