Performanța sportivă a fost premiată la ”Top Sport Maramureș 2023”

Consiliul Județean Maramureș a alocat suma de 504.100 de lei pentru evenimentul “Top Sport Maramureș 2023”, în cadrul căruia au fost premiați sportivii și antrenorii din județul nostru, care au obținut performanțe deosebite în anul care a trecut. Premierea performanței în sport – ca și a celei din educație – a fost promovată de Ionel Bogdan în fiecare an al mandatului său de președinte al Consiliului Județean Maramureș.

Au fost premiați 112 sportivi – de la juniori până la seniori cu vârste respectabile – și 39 de antrenori. Aceste premii servesc ca un stimulent și o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de sportivi din Maramureș, încurajându-i să își urmeze visurile și să își dezvolte potențialul la cel mai înalt nivel posibil. Prin recunoașterea și recompensarea eforturilor și realizărilor lor, se subliniază importanța sportului în comunitatea maramureșeană și se promovează valorile precum determinarea și spiritul competitiv.

”Este un privilegiu și o bucurie pentru mine să acord, în fiecare an, premiile destinate celor din elita sportului din Maramureș, oameni care ne fac cinste și reprezintă modele de urmat pentru viitoarele generații de sportivi. Felicitări, dragi sportivi și antrenori, pentru rezultatele obținute. Vă mulțumesc pentru promovarea pe care o faceți județului nostru și vă urez mult succes la următoarele competiții!” – a subliniat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *