Petrecere incheiata de politistii din Baia Mare

Joi, 01.09.2022 la un club din Baia Mare a fost organizata o petrecere de catre elevii unui liceu, cu scopul de a strange fonduri pentru balul bobocilor. Desi clubul s-a aglomerat de indata, tinerii continuau sa vina la petrecere. Paznicii localului au fost nevoiti sa nu mai permita accesul in interior.

Vecinii din zona au facut mai multe apeluri catre 112 si catre dispeceratul politiei locale deoarece erau deranjati de zgomotul facut de tinerii adunati in fata clubului.

3 echipaje ale Politiei Locale s-au deplasat la fata locului, unde au fost sprijiniti de catre un echipaj de ordine publica al Inspectoratului de Politie Judetean, un echipaj de jandarmi si o trupa de mascati.

Acestia au solicitat dispersarea zonei pentru cei circa peste 100 de tineri adunati in fata clubului. Totodata s-au dispus verificari in interior, unde s-a stabilit ca petrecerea a fost organizata de catre elevi minori.

Politistii locali au aplicat amenzi localului pentru comercializarea de bauturi alcoolice la minori, iar petrecerea a fost oprita.

Totodata au fost legitimati si elevii care au organizat petrecerea, urmand sa fie sanctionati.

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *