POLITIA IN ACTIUNE – 5 motocicliști au rămas fără talon în Baia Mare. Au modificat sistemul de reducere zgomot

În noaptea de 15 spre 16 iulie, între orele 20.00 și 02.00, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, în colaborare cu reprezentanți ai R.A.R., au organizat și desfășurat o acțiune pe linia verificării stării tehnice ale autovehiculelor, fiind vizate autoturisme care prezintă modificări neomologate la sistemele de reducere a zgomotului sau alte modificări.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 22 de sancțiuni contravenționale, din care șase identificate cu modificări la sistemmul de reducere zgomot. Valoarea acestora a depășit 6.600 de lei.

Polițiștii au reținut un permis de conducere și 10 certificate de înmatriculare.

Infracțiuni rutiere constatate de polițiștii maramureșeni

Vineri, 14 iulie, un băimărean de 60 de ani a fost identificat de polițiștii rutieri băimăreni, la volanul unui autoturism, condus pe strada Lupului din municipiu, având permisul de conducere suspendat.

Totodată, în urma testării alcoolscopice a acestuia, a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

  Polițiștii Secției 1 Groși au depistat ieri, pe D.J. 182C, în localitatea Coaș, un ATV, care nu avea montate plăcuțe de înmatriculare. Conducătorul acestuia a fost identificat ca fiind un bărbat de 59 de ani din Baia Mare. De asemenea, acesta nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara zilei de ieri, alte două autoturisme au fost oprite pentru control de polițiști, fiind identificați la volan doi bărbați de 28 și 39 de ani din Șieu și Dămăcușeni. Întrucât cei doi ar fi emanat halenă alcoolică, au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,59 și 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările pentru comiterea de infracțiuni rutiere.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *