VIDEO: POLIȚIȘTI ȘI MASCAȚI AU NĂVĂLIT ÎN CLUBURILE DE NOAPTE DIN BAIA MARE

Au fost imagini incredibile în Baia Mare în noaptea de sâmbătă spre duminică. După ora 2,00, când cluburile ar fi trebuit să fie închise (teoretic la ora 24.00) mai multe echipaje ale poliției, poliție economică, însoțite de jandarmi, dar și luptători de la Trupele Speciale ale SAS din cadrul IPJ Maramureș, au descins în mai multe zone ale municipiului Baia Mare. Au fost vizate cluburile de noapte din zonele Center, Casa de Cultură și strada Școlii din Baia Mare.

Așadar, puțin după ora 2.00 când legea spune că toate ar fi trebuit, cluburile erau arhipline. Imediat polițiștii și mascații au scos toți clienții în stradă iar patronii au fost luați la rost. E drept, doar unii. Unul dintre ei s-a ”baricadat” în birou și a refuzat să discute cu polițiștii de la economic.

Ce nu înțelegem noi sunt următoarele lucruri: de ce au fost angrenate atâtea forțe când nimănui nu îi mai pasă de pandemie? Dacă tot au fost angrenate atâtea forțe de ce polițiștii au aplicat amenzi minime pentru încălcarea legii? Pentru ce au fost aplicate aceste sancțiuni oare? Cei de la Serviciul Economic au găsit oare nereguli la cluburile verificate? Așadar, întrebări la care poate vom primi răspunsuri.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi-noapte, 19/20 iunie, între orele 23.00-02.00, polițiștii din Baia Mare, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș, luptători din cadrul S.A.S. Maramureș și jandarmi, au efectuat o acțiune în vederea verificării modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS- Cov 2, în municipiu Baia Mare.

În cadrul acțiunii au fost verificate cafenele, restaurante și baruri.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate patru sancțiuni contravenționale în valoare de 3000 lei.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *