Polițiștii locali au ridicat chioșcul de la Buclă.

Chioșcul abandonat de la Buclă a fost ridicat de către poliţiștii locali . Acţiunea a fost desfășurată în cursul dimineţii de astăzi, 2 martie 2021.

Chioşcul abandonat, de către o societate comercială, avea ca şi obiect de activitate vânzarea presei. Construcţia din tâmplărie de aluminiu se află într-o stare avansată de degradare. După ce a fost demontat, acesta a fost transportat și depozitat în incinta SC URBIS SA.

Pe această cale, Direcţia Poliţia Locală Baia Mare roagă cetăţenii să sesizeze instituţiei zonele unde intălnesc construcţii similare. Informaţiile pot fi transmise la adresa politia.locala@baiamare.ro sau telefonic la numerele 0372.702702 / 0262.218961.

Acţiunea de astăzi a fost iniţiată de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş prin Direcţia Utilităţi, din cadrul Primăriei Municipiului Baia Mare, în colaborare cu Serviciul Corp Control-Biroul Disciplina în Construcţii din cadrul Direcţiei Poliţia Locală.

Vă reamintim faptul că în luna noiembrie 2020, alte două chioşcuri au fost ridicate. Acestea erau amplasate în zona Bulevardului Republicii intersecţie cu strada George Coşbuc, respectiv Ia intersecţia străzilor I.L. Caragiale cu Victoriei.

Foto-Primăria Municipiului Baia Mare

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *