Polițiștii locali au verificat 89 de agenți economici din Baia Mare

Inspectorii din cadrul Compartimentului Control Comercial, Direcţia Poliţia Locală au desfăşurat activităţi de verificare si control, la agenţi economici de pe raza municipiului Baia Mare, în special la cei care desfăsoară activităţi de alimentaţie publică. Astfel, poliţistii locali au trecut pragul la 89 de agenţi economici.

Poliţiştii locali au desfăşurat activităţile de control pentru a vedea dacă comercianţii deţin acorduri/autorizaţii de funcţionare, precum şi vizele anuale. Acţiunile au fost derulate la agenţii economici aflaţi pe Bulevardul Bucureşti, Decebal, Traian, Independenţei, dar şi la cei de pe străzile Motorului, Mărgeanului, Dragoş Vodă, Gării, Victoriei precum şi la agenţii economici din Piaţa Revouţiei, Gara CFR şi Autogara din Baia Mare.

În acest context, au fost verificaţi 89 de agenţi economici. PoliţiŞtii locali au aplicat 11 sancţiuni contravenţionale din care patru au fost pentru lipsa autorizaţiei de funcţionare şi lipsa acordului de funcţionare. Cuantumul amenzilor date se ridică la 6.000 de lei.

Acţiunile au fost dispuse de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Chereches.

Foto-Primăria Municipiului Baia Mare

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *