PREMIERA SPECTACOLULUI SKIP AD

Sâptămâna aceasta, la Teatrul Municipal Baia Mare va avea loc ultima premieră a stagiunii. Spectacolul SKIP AD reprezintă a patra coproducție a Teatrului cu Asociația Artspot și va avea două reprezentații programate miercuri și joi, 22 și 23 iunie, de la ora 19.00, la sala studio.

Din distribuție fac parte membrii trupei de teatru Absènt, coordonați de actorul Raul Hotcaș: Elena Foriș, Raul Pușcaș, Raul Pop-Săvan, Artemiu Sălăjan, Alexandra Șimon și invitații speciali: Iulian Bulancea, Delia Heredea, Oana Băban.

Spectacolul este construit pe ideea potrivit căreia oamenii sunt expuși zilnic, la mii de reclame. Din cauza acestui bombardament continuu, producătorii au ajuns să aibă doar câteva secunde pentru a capta atenția. Captarea şi menţinerea atenției se face prin intermediul unor metode mai puțin, sau nu, subtile, precum: imaginea, cromatica, textul, subiectul şi muzica folosite. Noi doar credem că avem control asupra deciziilor noastre, dar studiile arată că suntem iraționali și ignoranți față de multitudinea de factori care decid alegerile noastre.

Spectacolul durează 50 de minute, iar prețul unui bilet este 10 lei.

Informații și rezervări la tel. 0736 216 437.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *