Programul de functionare al centrelor de vaccinare din municipiul Baia Mare.

Primăria Municipiului Baia Mare prin Direcția de Asistență Socială Baia Mare aduce în atenția opiniei publice faptul că, începând cu data de 15 iulie 2021, se reduce programul de funcționare în cele două Centre de vaccinare din Baia Mare, respectiv ”Rivulus Pueris” și G.A.L. (Asociația Grupul de Acțiune Locală).

Cele două centre de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 vor fi deschise publicului larg de luni până duminică, inclusiv, în intervalul orar 08:00-12:00.

De menționat ar mai fi faptul că, reducerea programului în cele două centre, s-a făcut în urma notei primite de administrația publică locală de la Direcția de Sănătate Publică Maramureș.

Pentru ca cetățenii să poată beneficia de vaccinarea împotriva COVID-19 într-un interval orar mai larg, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș a decis ca în Piața Libertății să fie amplasat un punct de vaccinare, de tip cort, care va fi deschis de luni și până duminică, inclusiv, între orele 12:00-20:00.

Ca și o noutate, persoanele vaccinate pot solicita CERTIFICATUL DIGITAL COVID nu doar din cele două centre, ”Rivulus Pueris” și G.A.L., ci și de la cortul care va fi amplasat în Piața Libertății. Certificatul poate fi eliberat pe baza buletinului (BI) / a cărții de identitate (CI sau prin prezentarea adeverinței de vaccinare.

Punctul de vaccinare din Piața Libertății va fi deschis astăzi, 14 iulie 2021, la ora 12:00.

Centrele de vaccinare sunt realizate, finanțate și gestionate de Autoritatea Locală fiind coordonate de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

*Punct de vaccinare
Baia Mare, Piața Libertății/Program: L-D, interval orar: 12:00-20:00
*Centrul de vaccinare Rivulus Pueris/Program: L-D, interval orar: 08:00-12:00
Baia Mare, str. Ioan Slavici, nr. 1B
Zona: Cartier Săsar, în apropiere de Școala Generală cu clasele I-VIII nr. 4 ”Avram Iancu
*Centrul de vaccinare GAL/Program: L-D, interval orar: 08:00-12:00
Baia Mare, Bd. Unirii, nr. 19
Zona: Cartier Vasile Alecsandri, vis-à-vis de Unitatea Militară 01354

Foto-Primăria Municipiului Baia Mare

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *