Programul S.C. VITAL S.A. de 1 Iunie 2021

Marți, 1 iunie a.c., casieriile S.C. VITAL S.A. și birourile de relații cu publicul, care gestionează reclamațiile, contractele și avizele tehnice vor fi închise.

Utilizatorii care doresc să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi canalizare le aducem la cunoștință că factura de apă poate fi achitată on-line, cu card bancar, pe site-ul societății, precum și la numeroase puncte de plată. Mai multe detalii la: https://www.vitalmm.ro/ro/intrebari-frecvente/cum-pot-plati-factura-s-c-vital-s-a

Ca de fiecare dată angajații noștri au ca misiune principală producția, distribuția, calitatea apei și epurarea acesteia, îndeplinind sarcinile specifice, pentru a preveni disfuncționalitățile majore ce ar putea perturba asigurarea serviciilor esențiale.

Apelurile către dispeceratul societății la numerele de telefon, 0262.215150, *1, *2, 0362.401052, 0372.752661 și 0262.212550  vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *