Programul SC VITAL SA de Rusalii

Luni, 13 iunie, a doua zi de Rusalii, birourile de Relații cu Publicul, care gestionează reclamațiile, contractele și avizele tehnice, precum și casieriile SC VITAL SA din toate localitățile în care operăm: Baia Mare, Baia Sprie, Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș, Seini, Cavnic, Ulmeni și Șomcuta Mare vor fi închise, ziua fiind declarată sărbătoare națională legală. De asemenea și activitatea celorlalte departamente funcționale ale societății va fi întreruptă în ziua de luni. De marți, 14.06.2022 se va relua programul normal de lucru.

Utilizatorilor care doresc să îşi achite facturile pentru serviciile de furnizare a apei potabile şi de canalizare, le aducem la cunoștință că acestea pot fi achitate și online, cu card bancar, pe site-ul societății, precum și la celelalte puncte de plată puse la dispoziție.
Mai multe detalii la: https://www.vitalmm.ro/ro/modalitati-de-plata

Apelurile către dispeceratul societății la numerele de telefon, 0262.215150, *1, *2, 0362.401052, 0372.752661 și 0262.212550 vor fi preluate fără întrerupere. Echipele de intervenție sunt pregătite să acţioneze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau problemelor apărute în sistemul de alimentare cu apă și de canalizare, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *