„Pune suflet pentru bunici” un proiect al primarului Cătălin Cherecheș. 90 de persoane vârstnice beneficiază de servicii la domiciliu.

90 de persoane vârstnice, expuse riscului de excluziune socială, sunt sprijinite în acest moment prin proiectul „Pune suflet pentru bunici”, transmite primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş.

„Pune suflet pentru bunici” este un proiect iniţiat de primarul Cătălin Cherecheş şi a fost demarat în vara anului 2019. Toate demersurile făcute de angajaţii administraţiei publice locale sunt în beneficiul persoanelor vârstnice. Aceştia au parte de diverse servicii care duc la o creştere a calităiii vieţii, dar şi la o îmbunătăţire a stării de sănătate.

Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: „Pune suflet pentru bunici”, unul dintre multele proiecte concrete prin care demonstrez că seniorii au avut, au și vor avea în continuare toată atenția și suportul meu și al colegilor din administrația publică locală.
Peste 90 de persoane vârstnice dependente, expuse riscului de excluziune socială, sunt ajutate momentan. Bunicii noștri beneficiază de servicii integrate la domiciliu: îngrijire socio-medicală, recuperare/reabilitare (kinetoterapie/fizioterapie/logopedie), consiliere socială și informare. Am gândit acest proiect pentru a veni în sprijinul a 170 de persoane cu vârsta peste 65 ani din municipiul Baia Mare, care îndeplinesc una sau mai multe din următoarele criterii:- persoane aflate în situații de dependență (datorate bolii sau unei dizabiliăți fizice)- persoane lipsite de suport și care necesită ajutor pentru efectuarea activităților de viață zilnice- persoanele expuse riscului de excluziune socială. Este important de menționat faptul că activitatea de îngrijire la domiciliu se adresează tuturor celor 170 de beneficiari ai proiectului, atât celor incluși în prezent, cât și seniorilor care urmează să beneficieze de sprijin în următorii ani.”

Primarul Cătălin Cherecheş încurajează băimărenii să se îndrepte către acest proiect pentru a veni astfel în sprijinul persoanelor vârstnice pe care le cunosc.

„În cazul în care cunoașteți o persoană în vârstă care are nevoie de sprijinul nostru, contactați-ne cu încredere la numărul de telefon 0757 798 181. Împreună putem schimba destinul bunicilor noștri, le putem oferi ajutorul de care au nevoie după o viață întreagă în care s-au sacrificat pentru noi și orașul nostru!a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *