RECENT REVENIT ÎN ȚARĂ, UN TÂNĂR A IEȘIT PE GEAMUL APARTAMENTULUI DE LA ETAJUL 3. SUSPICIUNE CĂ AR FI CONSUMAT SUBSTANȚE INTERZISE

Desfășurare de forțe impresionantă în urmă cu puțin timp în centrul orașului maramureșean Târgu Lăpuș. Echipajele medicale ale Ambulanței, ale Pompierilor Militari dar și ale poliției și jandarmeriei, au fost solicitate să intervină după ce la 112 s-a anunțat faptul că un tânăr a ieșit pe geamul de la un apartament situat la etajul 3 al unui bloc și amenința că se sinucide.

Forțele de intervenție au dus o negociere contra-cronometru cu tânărul care amenința că sare în gol. În cele din urmă aceștia au reușit să îl convingă să renunțe la gestul său.

Acesta a fost imediat preluat de echipajele medicale, care l-au transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, secția Psihiatrie. 

Sursele noastre vorbesc și despre faptul că tânărul a revenit recent în țară din străinătate și că ar fi consumat substanțe interzise.

Actualizare

Alte surse suțin că tânărul nu a amenințat că se va sinucide. Pur și simplu acesta așa ar proceda când fumează: iese pe geam. Oamenii care au sunat la 112 s-au speriat când l-au văzut și au sunat la 112.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *