S-A INAUGURAT PRIMUL SHOWROOM KINDERHAUS ÎN BAIA MARE.

Fabrica de căsuțe Kinderhaus din Baia Mare a făcut fericiți doar anul trecut peste 30.000 de clienți din toată țara. Fiind unul dintre cele mai apreciate ateliere de producție de mobilier Montessori pentru copii din România, cu livrări în toată Europa, antreprenorii care stau în spatele acestui business de succes, soții Oana și Dănuț Gurka, au făcut încă un pas pentru a veni în întâmpinarea clienților: anul acesta, patru showroom-uri Kinderhaus vor fi deschise în țară.

Primul a fost inaugurat chiar ieri, 13 martie, în Baia Mare pe strada Culturii nr. 13. Alte trei showroom-uri vor fi deschise până la sfârșitul anului în Cluj, București și Timișoara. Aici, părinții și copiii vor putea admira îndeaproape produsele înainte de la achiziționa.

Inovăm, inovăm și iar inovăm. Investim mult în tehnologie, în curând partenerul nostru ne va livra încă un echipament CNC, care ne va ajuta și mai mult în activitatea noastră, de-a lungul timpului am atras și câteva finanțări nerambursabile, ne focusăm în continuare și pe asta.

Ne dorim să venim constant cu noutăți și îmbunătățiri în fața clienților noștri pe care îi respectăm enorm tocmai pentru că și noi, la rândul nostru, suntem părinți și ne dorim tot ce este mai bun și calitativ pentru copiii noștri, la un preț accesibil.

Oferim garanție de 24 de luni la toate produsele noastre, produse de serie, mai mult, asigurăm cel mai bun preț pentru consumatorul final. Spre exemplu, clienții noștri pot achiziționa mai nou produsele noastre direct de pe stoc de la partenerii noștri din toată țara. Ne străduim să asigurăm o experiență unică fiecărui client, începând de la primul contact și până la feedback-ul pe care îl cerem post vânzare.

Valorile după care ne ghidăm sunt integritate – pasiune – încredere – responsabilitate și acestea se reflectă în tot ceea ce înseamnă Kinderhaus, de la angajați, ateliere, produse fabricate și până la modul în care ne tratăm clienții”, spune Dănuț Gurka, fondatorul Kinderhaus.

Pe cei de la Fabrica de Căsuțe KinderHaus Baia Mare îi puteți găsi atât la showroom-ul din Baia Mare cat si pe www.kinderhaus.ro

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *