S-A LANSAT AFTERMOVIE-UL PRIMEI EDITII SAGA FESTIVAL

SAGA lansează aftermovie-ul primei ediţii al celui mai mare festival de muzică electronică din Bucureşti. Cu numai două luni în urmă, zeci de mii de oameni au petrecut trei zile pline de energie alături de DJii lor preferaţi, într-un cadru în care imaginaţia şi creativitatea au jucat rolul principal.

Festivalierii au avut parte de un show fantastic şi de un concept unic în România, iar SAGA a fost locul perfect pentru crearea unor noi prietenii de durată şi a unei conexiuni incredibile cu artiştii.

Acum este momentul ca toţi cei care au spus #WeAreSAGA să retrăiască momentele formidabile de la începutul toamnei şi să se pregătească pentru o nouă ediţie incendiară, care va duce întrega experienţă la un nou nivel.

SAGA Festival pregăteşte ediţia din 2022, iar în curând vor fi puse în vânzare biletele şi vor fi anunţaţi primii artişti din line-up, dar şi alte detalii şi surprize pentru vara anului viitor. Cei care îşi doresc să nu rateze noutăţile despre cea de-a doua ediţie şi să intre în comunitatea SAGA se pot înregistra aici.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *