Sătmărean prins în flagrant în timp ce vindea droguri de risc şi mare risc

La data de 23.10.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea unui inculpat,cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc.

S-a reținut faptul că, la aceeași data, inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce comercializa cantitatea de 25 grame drog de mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea de cristal), pentru suma de 2.000 de lei.
Au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate cantitățile de 300 de grame de canabis, aproximativ 50 de grame cocaină, 254 de grame de substanță cristalină (3-CMC), 4 comprimate extasy, o cultură de ciuperci halucinogene, 4 cântare de precizie, 3 grindere, un pistol cu aer comprimat , sumele de 17.442 lei, 4.325 euro, 70.000 forinți și 50 de GBP, precum și alte mijloace de probă.
La data de 24.10.2023,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *