Scandal MONSTRU azi-noapte în Baia Mare! Mascații au intervenit în forță

Un scandal monstru a avut loc azi-noapte, în jurul orei 1:00, la intersecția străzilor George Enescu și Narciselor. Un bărbat și-ar fi bătut soția de față cu copilul, conform martorilor, făcând în același timp scandal că ar fi fost bătut de “drăgheni”. 

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, inclusiv luptătorii SAS, care l-au imobilizat pe scandalagiu. Un cititor al ActualMM a surprins video întreaga scenă a intervenției.

Vom reveni cu amănunte din partea Poliției.

ACTUALIZARE:

“Azi-noapte, la ora 00.35, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că mai multe persoane se agresează reciproc pe strada George Enescu din Baia Mare.

La fața locului a fost dirijat un echipaj de siguranță publică și grupa de intervenție S.A.S. a Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș, care au identificat o femeie de 35 de ani din Baia Mare. Aceasta a relatat faptul că soțul ei, un bărbat de 43 de ani din Baia Mare, ar fi fost agresat de două persoane necunoscute.

În momentul în care polițiștii au intervenit la sesizare, bărbatul de 43 de ani ar fi început să se manifeste violent, agresând polițiștii de la fața locului.

La fața locului a fost prezent un echipaj medical, care l-a transportat pe bărbatul de 43 de ani la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, în baza informațiilor primite, polițiștii au identificat și persoanele care l-ar fi agresat pe bărbat, respectiv doi bărbați de 21 și 34 de ani din Baia Mare, dar nu au fost găsiți la domiciliu sau în zonă.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj”, a declarat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, pentru ActualMM

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

Sursa text: ActualMM
Credit video: Andrei Cismar

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *