SCENE ȘOCANTE ÎN BAIA MARE – O fată de 18 ani aproape dezbrăcată s-a automutilat în stradă. Inițial afirmase că ar fi fost urmărită

Scene halucinante astăzi după amiază pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Baia Mare. O fată aproape dezbrăcată și cu urme de sânge la nivelul mâinilor a fost văzută de mai mulți băimăreni mergând dezorientată pe trotuar.

Oamenii au întrebat-o ce s-a întâmplat iar fata le-ar fi spus că a fost urmărită și nu știe cum a ajuns în acel loc. Șocați oamenii sunat la 112 și au cerut ajutor. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță și trei echipaje ale Poliției Municipiului Baia Mare au sosit imediat la fața locului.

Polițiștii au încercat să discute cu tânăra la fel și cadrele medicale. Nu prea au avut cu cine, pentru că aceasta ar fi fost sub influența substanțelor halucinogene. Totuși au aflat că nimeni nu a urmărit-o iar rănile și le-a provocat singură.

Totodată polițiștii au identificat-o pe tânără. Aceasta are 18 ani și ar locui în zona Craica. Rănile de automutilare au fost superficiale și nu au necesitat tratament de specialitate. Medicii de pe ambulanță au vrut să o ducă totuși la spital, însă fata a refuzat categoric. Așa că a ajuns la sediul poliției pentru audieri.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *