SE CERE ANCHETĂ LA CONSILIUL LOCAL BAIA MARE – Fapte penale săvârșite de consilierul Bogdan Hodorogea (USR-PLUS): i-a îngrădit primarului dreptul și obligația de a participa la o ședință publică

Este binecunoscut faptul că interesele politice și economice ale diverselor grupulețe din cadrul Consiliului Local Baia Mare ar încurca adesea bunul mers al administrației locale, dacă nu ar exista vigilență din partea primarului Cătălim Cherecheș. Acesta reușește cu brio să facă față atacurilor politice și a obținut nu o dată votul majorității pentru proiecte importante pentru orașul nostru. Chiar și așa, unii nu au limite și execută fapte la limita penalului, prin care încearcă să își încorde mușchii.

O astfel de situație a avut loc joi, 30 iunie 2022, la ședința ordinară a Consiliului Local Baia Mare. Fiind rândul său să fie președinte de ședință, consilierul local Bogdan Hodorogea (USR) a profitat de situație și s-a lansat într-un demers abuziv, cu caracter penal, dispunând suspendarea prezenței primarului în cadrul ședinței, îngrădindu-i astfel dreptul și obligația legală de a fi prezent. Acest gest necugetat nu a rămas fără urmări. Ca un prim demers, primarul Cătălin Cherecheș a dispus o sesizare în atenția secretarului general al municipiului Baia Mare, Lia Augustina Mureșan, în care cere să fie constatată nelegalitatea desfășurării ședinței consiliului local și sesizarea organelor de anchetă cu privire la faptele penale săvârșite de sus-numitul consilier local.

Regăsiți mai jos documentul:

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *