Se fac angajari la Politia Locala Baia Mare

Primăria Municipiul Baia Mare organizează concurs de recrutare, a cărui procedură de organizare a fost demarată înainte de data de 01.07.2022, în vederea ocupării pe durată nedeterminată a unor funcții publice de execuție vacante de polițist local.

Biroul Ordine Publică:
-Polițist local, clasa I, grad profesional debutant – 3 posturi/Condiții specifice de participare la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, posesor permis de conducere categoria B.
-Polițist local, clasa III, grad profesional debutant – 1 post/Condiții specifice de participare la concurs: studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, posesor permis de conducere categoria B.
-Polițist local, clasa III, grad profesional debutant – 2 posturi/Condiții specifice de participare la concurs: studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat, posesor permis de conducere categoria B.
-Polițist local, clasa I, grad profesional debutant – 2 posturi/Condiții specifice de participare la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, posesor permis de conducere categoria B.
-Polițist local, clasa I, grad profesional asistent – 1 post/Condiții specifice de participare la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite, necesare exercitării funcţiei publice; posesor permis de conducere categoria B.
-Polițist local, clasa I, grad profesional debutant – 1 post/Condiții specifice de participare la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, posesor permis de conducere categoria B.

Biroul Circulație
Polițist local, clasa I, grad profesional debutant – 2 posturi/Condiții specifice de participare la concurs: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, posesor permis de conducere categoria B.

Relaţii suplimentare se pot obţine de la persoana de contact: Mico Roberta, inspector Serviciul Resurse Umane, Guvernanță Corporativă, camera 30, etaj III, telefon 0372624195, e-mail roberta.pop@baiamare.ro

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *