Și-a violat copilașul de doar doi anișori. A fost arestat preventiv. Un alt violator (20 ani) a fost condamnat la 5 ani de pușcărie

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare l-au reținut pentru 24 de un individ care este acuzat de comiterea infracțiunii de viol. Acesta a fost astăzi prezentat magistraților de la Judecătoria Baia Mare care au dispus arestarea preventivă a acestuia.

La data de 21 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Seini au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, pe strada Cărămidăriei din orașul Seini, mai multe persoane cunosc faptul că un bărbat, de 30 de ani, și-ar fi abuzat sexual fiul minor de 2 ani și 2 luni.

Deplasați la fața locului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat cercetarea la fața locului, iar minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, unde a fost examinat de către medicul legist din cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Maramureș.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în noaptea de 19/20.11.2022, pe fondul consumului de alcool, bărbatul și-ar fi agresat sexual fiul de 2 ani și 2 luni, în timp ce se aflau în camera în care conviețuiesc.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ieri, 22 noiembrie, a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Baia Mare, care a admis propunerea de arestare preventivă. Totodată, despre eveniment a fost sesizat D.G.A.S.P.C. Maramureș.

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 5239/P/2022, din data de 22.11.2022 şi în consecinţă: În temeiul art. 202 alin.1 şi 3, art. 223 alin. 2, art. 226 alin. 1 Codul de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului M. Alexandru, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, prev. de art. 218 alin. 1 şi alin. 3 lit. b şi c şi alin. 31 C.pen, pentru o perioadă de 30 de zile de la data de 22 noiembrie 2022 până în data de 21 decembrie 2022 inclusiv. 

Tânăr condamnat pentru viol

Ieri, 22 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Biroul Urmăriri, au pus în aplicare un Mandat de Executare a Pedepsei Închisorii emis de Judecătoria Baia Mare, pe numele unui tânăr de 20 de ani.

Acesta este condamnat la o pedeapsă de 5 ani  de închisoare cu executare sub aspectul comiterii infracțiunii de viol.

Tânărul a fost depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *