Șofer înconștient: A fost surprins de polițiști de două ori, în aceeași zi, sub influența băuturilor alcoolice

La data de 6 octombrie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au surprins, la intervale orare diferite, un bărbat de 34 de ani din municipiu, conducând un autoturism pe străzile Bogdan Vodă și Lucian Blaga din municipiu sub influența băuturilor alcoolice.

La prima oprire efectuată de polițiști în jurul orei 18.00 pe strada Bogdan Vodă, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii i-au reținut permisul de conducere și i-au eliberat dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

La ora 21.35, bărbatul a fost identificat de un alt echipaj de poliție pe strada Lucian Blaga, la volanul unui alt autoturism dar, de data aceasta, cu o alcoolemie și mai mare, fapt dovedit prin testarea cu aparatul alcooltest, rezultând 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Astfel că, bărbatul este cercetat pentru comiterea a două infracțiuni: conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *