SPITALUL DE PSIHIATRIE CAVNIC INTRĂ ÎN REABILITARE. ECHIPA LIBERALĂ PUNE SĂNĂTATEA MARAMUREȘENILOR PE PRIMUL LOC

Administrație liberală înseamnă performanță, implicare și proiecte concrete pentru comunitate. Sănătatea maramureșenilor, dezvoltarea și modernizarea infrastructurii medicale din Maramureș au fost și sunt o prioritate pentru echipa PNL Maramureș, care a demarat la Cavnic un nou proiect, pilot la nivel de România, care prevede reabilitarea Spitalului de Psihiatrie din Cavnic.

Vorbim despre o nouă investiție importantă, pe lângă proiectele majore pe care le derulăm deja în zona de sănătate la Spitalul județean și la Spitalul de boli infecțioase din Baia Mare. Pe lângă investițiile în spitalele care aparțin de Consiliul Judeţean Maramureş trebuie să susținem și modernizarea spitalelor din teritoriu, din subordinea administrațiilor locale. Tot maramureșenii beneficiază și aici de condiții mai bune, de servicii medicale performante și asta este ceea ce ne dorim cu toții”, a transmis președintele administrației județene și candidatul PNL la Primăria Baia Mare, Ionel Bogdan.

Lucrările de execuție vor începe chiar de luna aceasta, iar prin intermediul acestui proiect, spitalul va fi reabilitat, modernizat, dar și extins pentru a crește capacitatea unității spitalicești de a primi pacienți și de a oferi servicii medicale de înaltă calitate.

Valoarea investiției este de 5 milioane de euro, iar finanțarea este asigurată prin Compania Națională de Investiții. 

Gabriel Ștețco, administratorul public al Județului Maramureș, a vorbit despre angajamentul ferm pe care echipa liberală și l-a asumat față de oferirea celor mai bune servicii medicale pentru maramureșeni. ”Reabilitarea și modernizarea Spitalului din a Cavnic este un nou obiectiv de investiții pe care care îl susținem și vreau să îl felicit pe primarul Vladimir Petruț că a crezut în acest proiect și a muncit mult pentru ca să ajungem acum  în faza de execuție. Punem sănătatea maramureșenilor pe primul loc!”, a fost mesajul candidatului PNL la președinția Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Ștețco. 

Biroul de presă
PNL Maramureș

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *