Studenţi în practică la Jandarmeria Maramureş

Începând cu data de 12 iulie a.c. şi până în data de 8 august a.c., studenţi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”- Bucureşti, arma jandarmi, se află în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Pintea Viteazul” Maramureş, în cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Baia Mare, Detașamentului 4 Jandarmi Sighetu Marmației și Compartimentului Juridic .

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, studenţii desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ. Studenţii au fost repartizaţi pentru a-și pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs, la misiuni de ordine şi siguranţă publică, pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate de către jandarmii maramureşeni. Tinerilor studenţi le-au fost prezentate unele aspecte legate de specificul inspectoratului, programul şi misiunile executate de jandarmii maramureşeni. Ei îşi desfăşoară activitatea în timpul programului de lucru al subunităţii la care au fost repartizaţi, fiind angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor. Studenţii sunt  îndrumaţi în perioada stagiului de practică de tutori profesionali, ofiţeri cu experienţă în activitatea specifică fiecărei linii de muncă. 

Colectivul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş le urează mult succes studenţilor aflaţi în practică iar după absolvire îi aşteptăm să întărească rândurile jandarmilor maramureşeni.

Mr. Radu Vasile Nicolae
Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *