Tânăr de 17 ani cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni, iar un alt bărbat identificat pe aceiași stradă fără permis de conducere

Ieri, 29 ianuarie, în jurul orei 12.00, polițiștii de ordine publică băimăreni, au oprit pentru control pe strada Valea Borcutului din municipiu, un autoturism condus de un tânăr de 17 ani din Baia Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar autoturismul condus nu este înmatriculat, iar numerele de înmatriculare montate erau atribuite unui alt vehicul.

Totodată, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind zero.

În urma informațiilor colectate, s-a stabilit faptul că tânărul ar fi luat autoturismul din curtea locuinței, să se deplaseze până la magazin.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice  a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

Foto: arhiva

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *