TRAGEDIE ÎN LĂPUȘ – Un bărbat a fost găsit spânzurat

În urmă cu puțin timp polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus, polițiștii criminaliști din Târgu Lăpuș dar și echipajul Ambulanței din Târgu Lăpuș au fost solicitați să intervină pe raza localității Lăpuș unde a fost găsit spânzurat un bărbat.

Conform informațiilor obținute de noi pe surse bărbatul avea aproximativ 59 de ani și astăzi dimineață s-ar fi certat cu fosta soție, apoi ar fi plecat de la domiciliu. De alfel, bărbatul locuia în același imobil cu femeia de care era divorțat.

Din păcate acesta a fost găsit spânzurat iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el decât să constate decesul.

Cazul a fost preluat de echipajul criminalistic al poliției. Nu au fost găsite urme de violență pe corp decât cele specifice suicidului. Cadavrul va fi transportat la morga spitalului pentru efectuarea necropsiei.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 21 mai a.c., la ora 15.30, polițiștii din Târgu Lăpuș au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către o femeie de 52 de ani din Lăpuș, despre faptul că, un bărbat a fost găsit spânzurat într-o anexă a unui imobil din Lăpuș.

În urma deplasării la fața locului a echipei operative, a fost identificat cadavrul unui bărbat de 59 de din comună care, din prima examinare exterioară nu prezenta urme vizibile de violență.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la spital în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii stării de fapt, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *