TRIBUNALUL MARAMUREŞ ÎȘI LANSEAZĂ SITE-UL OFICIAL

Aducem la cunoştinţa opiniei publice că Tribunalul Maramureş a lansat un site propriu  de internet, la adresa www.tribunalulmaramures.ro. Acesta se adaugă paginii găzduite de  Portalul instanţelor de judecată administrat de Ministerul Justiţiei, http://portal.just.ro/100, şi  paginii de Facebook Tribunalul Maramureş-Oficial, ca metodă de obţinere a informaţiilor  privind activitatea Tribunalului Maramureş şi a judecătoriilor arondate. 

Pe lângă datele cu privire la funcţionarea instituţiilor, date care vor fi actualizate  periodic, site-ul oferă posibilitatea accesării informaţiilor vizând dosarele aflate pe rol prin  intermediul mai multor aplicaţii (Info Dosar, Fişă Dosar, Informaţii Hotărâri, Şedinţe şi  Programare pe ore a şedinţelor de judecată) şi a utilizării unor instrumente necesare  justiţiabililor pentru sesizarea instanţelor (calculator taxe judiciare, portal legislativ, seturi  de ghiduri privind redactarea acţiunilor, ajutor public judiciar, mediere şi proceduri interne  de lucru). 

Nu în ultimul rând, pentru a veni în întâmpinarea persoanelor cu deficienţe de vedere,  site-ul a fost accesibilizat cu opţiuni de modificare a vizualizării textului şi cu fişiere audio. Cu speranţa că site-ul va contribui la facilitarea accesării informaţiilor legate de  activitatea instanţelor din judeţul Maramureş, invităm persoanele interesate să îl viziteze. 

Cu deosebită consideraţie, 
Preşedintele Tribunalului Maramureş 
Judecător NICOLAE STAMATE-TĂMĂŞAN

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *