Un băimărean de 50 de ani, beat criță și fără permis, a fugit de polițiști kilometri întregi

Ieri, 17 februarie, ora 17:00, polițiștii din Baia Sprie în timp ce desfășurau o acțiune pe linie rutieră pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, au efectuat semnale de oprire regulamentare unui autoturism care și-a continuat deplasarea.

La scurt timp pe strada Oborului din Baia Mare, polițiștii au reușit blocarea în trafic a acestuia.

A fost identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat de 50 de ani din municipiu, iar în urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Deoarece conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aer expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la Centrul de Permanență din Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliţiei oraşului Baia Sprie, au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de persoana bănuită de comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și sub influența alcoolului în cauză, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore a acesteia.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Maramureş, urmând ca azi, 18 februarie, să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Foto: arhiva

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *