UN BĂRBAT AFLAT LA PĂDURE ACCIDENTAT DUPĂ CE CAII ȘI CĂRUȚA PLINĂ CU LEMNE AU TRECUT PESTE EL. S-A SOLICITAT ELICOPTERUL SMURD

Acțiune în derulare a SPJ Salvamont Maramureș în zona Șugău, jud Maramureș. Apelul venit prin 112 anunța despre un accident într-o zonă greu accesibilă. Un bărbat aflat la pădure a fost accidentat, caii și căruță plină cu lemne trecând peste el.

Aparţinătorul care a sunat la 112 a afirmat că bărbatul accidentat este conștient dar acuză dureri puternice.
Echipajul de prim răspuns a SPJ Salvamont Maramureș, formația Cavnic se deplasează în zona menționată (respectând limita legală de viteză, fără mijloace de avertizare sonore și luminoase, având în vedere că încă nu este reglementată folosirea acestora în intervențiile 112). La fața locului va face joncțiunea și cu echipajele medicale trimise.

ACTUALIZARE

A fost solicitat elicopterul SMURD de la POA Jibou datorita terenului extrem de accidentat, accesul la victima facandu-se doar pe jos cu toate echipamentele de salvare din dotare, existand posibilitatea ca accidentatul sa nu poata fi coborât fara a-i cauza alte traumatisme fiind in stare deosebit de grava.

Elicopterul a aterizat in zona si in aceste momente preia accidentatul stabilizat de echipele de prim ajutor urmand sa il transporte la cea mai apropiata unitate medicala.

Barbatul este din Șugău, are 56 ani si in acest moment e transportat cu elicopterul la Baia Mare. A alunecat fiind inaintea cailor si au trecut caii peste el si o parte a căruței dar a avut noroc ca nu a fost prins cu toate roțile căruței.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *