Un hoț a furat produse de 10 lei dintr-un magazin, iar când a fugit cu ele l-a lovit o mașină

Incident în fața unui supermarket situat pe Calea Traian din municipiul Satu Mare. Un individ, în vârstă de 28 de ani, a intrat în unitatea comercială și a furat un produs. O persoană l-a atenționat să pună produsul la loc sau să îl plătească, moment în care individul a bruscat-o. Apoi, a fugit din magazin, a intrat pe partea carosabilă, fiind acroșat de o mașină.

Un echipaj de Poliție care se afla în zonă a oprit și l-a imobilizat pe suspect, apoi au solicitat sprijin din partea polițiștilor de la Investigații criminale pentru a clarifica situația.

Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare informează: ”La data de 21 octombrie a.c., în jurul orelor 11.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați despre faptul că, în incinta unei societăți comerciale situate pe Bulevardul Traian, o persoană ar fi săvârșit infracțiunea de furt.

Polițiștii au stabilit faptul că o persoană necunoscută ar fi profitat de un moment de neatenție al angajaților societății și ar fi sustras produse, cauzând un prejudiciu de 10,45 lei.

Persoana bănuită de comiterea infracțiunii a fost identificată de către polițiști în proximitatea magazinului, fiind vorba despre un bărbat de 28 de ani, din Satu Mare.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”.

Sursa foto si text: PresaSM

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *