Un jandarm a identificat un hoț. Acesta cerșea în fața unui fast-food din Baia Mare

Un jandarm maramureșan a reușit să identifice, în Duminica de Florii, un bărbat pe numele căruia, în urmă cu o săptămână, fusese emis de către poliția din Baia Mare un mandat de urmărire națională pentru infracțiunea de furt din locuințe. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, cu domiciliul în Baia Mare, a fost prins de către jandarm în timp ce se afla la cerșit, lângă un fast-food. Persoana a fost condusă la poliție pentru luarea măsurilor legale.

La nivel național, în finalul de săptămană trecut, jandarmii au fost alături de oamenii care au sărbătorit Floriile și Paștele Catolic. Oamenii legii au fost prezenți la manifestările religioase și cultural-artistice care au avut loc cu ocazia celor două sărbători, pentru a oferi cetățenilor siguranță, în total peste 2000 de jandarmi fiind implicați, la nivel național, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în preajma celor aproximativ 10.000 de lăcașuri de cult unde au avut loc activități religioase.

„Pe timpul celor peste 3000 de misiuni desfășurate în acest weekend, jandarmii au oprit activitatea infracțională în 73 de cazuri, 76 de autori fiind prinși în flagrant sau în urma unor sesizări primite din partea cetățenilor. De asemenea, în aceeași perioadă, am fost alături de cele 195 de persoane care s-au aflat în situații de risc, care au cerut sprijinul prin apel la 112, fiind nevoie de intervenția jandarmilor”, a anunțat Jandarmeria Romană.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *