Un minor a fost condamnat la 6 luni de arestare zilnică pentru mai multe fapte comise sub influența substanțelor etnobotanice și a alcooluluI

Potrivit colegilor de la PresaSM, un minor a fost condamnat luni, 25.07.2022, de către magistrații Judecătoriei Satu Mare la măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la tâlhărie. Acesta, fiind sub influența substanțelor etnobotanice și a alcoolului, a atacat pe stradă mai multe femei.

Prima faptă penală a fost comisă de minor la data de 02.03.2019, în jurul orei 17,30, în timp ce o femeie se afla în fața scării imobilului unde domiciliază. Individul a încercat să-i sustragă prin violență poșeta pe care o avea asupra sa, fără a reuşi, cauzându-i persoanei vătămate leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 40-45 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea, inculpatul minor, la data de 21.01.2020, în jurul orelor 23.00, în timp ce se afla în stația de autobuz situată pe Podul Golescu, în fața magazinului Lidl, a profitat de neatenția unei femei și a sustras de lângă aceasta o poșetă în care se afla suma de 100 lei, 2 cărți de identitate ale ei și ale mamei sale, 2 carduri bancare și 1 card de sănătate, cauzând un prejudiciu de 300 lei.

Mai mult, la data de 01.02.2020, în jurul orei 15,50, în timp ce o femeie se afla în scara blocului în care locuiește, pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, a fost victima individului, cauzându-i un prejudiciu în valoare de 1200 lei. Mai exact, minorul s-a apropiat de femeie, a întrebat-o dacă locuiește în acea zonă, iar în timpul conversației i-a băgat mâna în buzunar și i-a sustras telefonul.

Sursa: PresaSM

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *