UN PASAGER A MURIT ÎN VAGONUL TRENULUI DE BUCUREȘTI NORD. 40 MINUTE ÎNTÂRZIERE

Incident grav astăzi în stația CFR Baia Mare. Un bărbat în vârstă de 69 ani aflat în trenul inter-regio 1642 Baia Mare – București Nord a fost găsit inconștient cu câteva minute înainte de plecarea spre Capitală.

Imediat s-a alertat 112 și la fața locului au sosit polițiștii de la Transporturi, dar și un echipaj SMURD. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare. Din păcate au fost nevoiți să declare decesul. Ancheta a fost preluată de polițiștii criminaliști. Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. A fost deschis și un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Trenul a pornit din stația CFR Baia Mare spre București cu o întârziere de 40 de minute (ora 17.50 trebuia să plece – a plecat la ora 18.30).

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș

Ieri, 05 februarie a.c., la ora 17.30, polițiștii Biroului Județean de Transporturi Maramureș au fost sesizați cu privire la faptul că, în vagonul unui tren, care circula pe relația Baia Mare- București, o persoană se simte rău. La fața locului s-au prezentat polițiștii și un echipaj SMURD, care a efectuat manevrele specifice de resuscitare persoanei în cauză. Din păcate, echipajul medical a constatat decesul persoanei, respectiv un bărbat de 68 de ani din Berchezoaia. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Trenul în care a fost găsit bărbatul a staționat la fața locului 40 de minute. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Foto: arhiva

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *