Un tânăr a dispărut cu toate încasările unei firme de curierat – 150.000 de lei

Aseară la Poliţia Municipiului Baia Mare s-a înregistrat o sesizare venită din partea administratorului un ei societăţi comerciale de curierat.

Acesta a declarat că un tânăr de 21 de ani, angajat pe o autoutilitară, nu s-a prezentat la sediul firmei pentru a preda banii încasaţi în urma distribuirii coletelor comandate de Black Friday.

Conform informaţiilor noastre, în cursul zilei de ieri, tânărul a distribuit colete în zona municipiului Sighetu Marmaţiei, iar seara s-a întors în Baia Mare, unde a lăsat maşina în parcarea firmei, doar că apoi a dispărut fără urmă. Valoare prejudiciului este de aproximativ 150.000 lei (30.000 de euro).

Imediat poliţiştii de la investigaţii criminale s-au deplasat la domiciliului băiatului din Viile Apei, dar individul nu a fost găsit. Totodată nici mama acestuia nu a fost găsită acasă până astăzi dimineață. În acest moment se bănuieşte că atât tânărul ar fi putut părăsi teritoriul României.

Tânărul a fost dat în consemn la frontieră, iar poliţiştii fac cercetări pentru a afla locul în care s-ar putea afla. Pe de altă parte localnicii din Viile Apei spun că tânărul ar fi şi un împătimit al jocurilor de noroc.

ACTUALIZARE

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de abuz de încredere, pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului și pentru recuperarea prejudiciului.

ACTUALIZARE 2

Astăzi dimineața mama tânărului i-a lăsat pe polițiști să intre în casă. Aceasta ar fi declarat că a dormit și nu a auzit nimic în cursul nopții. Totodată femeia ar fi spus că nu știe unde se află fiul ei.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *