Un tânăr de 24 de ani a răpit o tânără de 18 ani

Luni, 12 decembrie, un tânăr de 24 de ani din Baia Mare a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare.

În fapt, în jurul orei 16.00, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112 de către un conducător auto pe un microbuz de transport persoane cu privire la faptul că a observat că o tânără ar fi fost introdusă cu forța într-un autoturism, după ce aceasta a coborât în stația de pe strada Gării din municipiu.

Acesta a pornit în urmărirea acestuia până pe strada Gării până la sosirea echipajului de poliție, dar autoturismul în cauză a pătruns pe un sector de drum cu acces interzis, motiv pentru care conducătorul microbuzului s-a oprit.

Din momentul sesizării, polițiștii au declanșat activitatea de căutare și identificare a autoturismului în cauză, fiind identificată și persoana vătămată, respectiv o tânără de 18 ani din Baia Mare.

De asemenea și persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un tânăr de 24 de ani din Baia Mare.

Față de acesta, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, iar cercetările continuă, sub supravegherea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și amenințare, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *