UN TÂNĂR ȘI-A TURNAT BENZINĂ PE EL, APOI ȘI-A DAT FOC.

Imagini de coșmar în Ziua de Paști în orașul maramureșean Vișeu de Sus. Un tânăr în vârstă de 27 de ani din localitate a recurs la un gest extrem din motive financiare, susțin sursele noastre.

Conform acestora vișeuoanul a luat un recipient de doi litri plin cu benzină iar combustibilul l-a turnat pe el. Apoi și-a dat foc. Îngroziți oamenii au sărit să stingă flăcările și au sunat la 112 după ajutor.

Imediat echipajele medicale au venit la fața locului și au reușit să îl salveze. Totodată a fost solicitat un elicopter SMURD, care l-a preluat pentru a-l transporta la Spitalul de Arși.

Conform surselor noastre tânărul ar fi recurs la acest din cauza unor datorii financiare care ar însuma aproximativ 5.000 de euro. Aceeași surse au povestit în exclusivitate pentru noi că în urma cu câteva zile tânărul ar fi intenționat să se spânzure.

Polițiștii au intrat pe fir și au deschis o anchetă în acest caz

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Azi, 2 mai, la ora 15.00, polițiștii din Vișeu de Sus au fost sesizați de o femeie de 53 ani din oraș despre faptul că fiul ei și-ar fi aruncat benzină pe corp și și-a dat foc.

Ajunși la fața locului, polițiștii au identificat apelanta și persoana în cauză, un tânăr de 27 ani, ambii din Vișeu de Sus.

Din discuțiile purtate cu apelanta, polițiștii au constatat că tânărul de 27 ani și-a aruncat benzină peste corp, după care și-a dat foc cu o brichetă.

La fața locului a fost prezent și un echipaj al ambulanței, care l-ay transportat la spitalul din Vișeu de Sus în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tânărul prezintă arsuri de gradul 2 si 3 și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *