”UN TURC MI-A PUS PISTOLUL LA CAP ȘI M-A AMENINȚAT CĂ MĂ ÎMPUȘCĂ”! A SUSȚINUT O TÂNĂRĂ DE 18 ANI DIN BAIA MARE

”Un turc mi-a pus pistolul la cap și m-a amenințat că mă împușcă”! Acesta este apelul la 112 pe care o tânără de 18 ani dn Baia Mare l-a făcut în miez de noapte dintr-un motel situat pe bulevardul Independenței la ieșirea din oraș. Imediat numeroase echipaje de poliție și de mascați au năvălit unitatea de cazare.

Totul s-a petrecut după ce un bărbat ar fi mers să se cazeze împreuncă cu două femei cu care ar fi intenționat să întrețină relații sexuale. Ceva nu a mers între ei iar una dintre tinere s-a dus la recepționera motelului și a reclamat faptul că bărbatul i-ar fi pus pistolul la tâmplă și i-a spus că o împușcă. Imediat acesta a apăsat butonul de panică iar firma de paza a venit în câteva minute. Aceștia au încercat să intre în camera unde era cazat cetățeanul străin, numai că acesta se baricadase în interior.

A fost cerut ajutorul poliției. Mai multe echipaje de polițiști de la ordine publică, dar și echipa de intervenție a mascaților a năvălit în unitatea de cazare. În nici un minut, toți erau în interiorul camerei unde se cazase străinul iar acesta era imobilizat și încătușat.

După trei ore de audieri polițiștii au stabilit că bărbatul nu era cetățean turc, ci cetățean irakian. Mai mult, tot ce povestise tânara de 18 ani era o minciună. Bărbatul nu deținea niciciun pistol și nici nu o amenințase. Nu s-ar fi înțeles la preț pentru partida de amor și de aici ar fi izbucnit scandalul.Tânara de 18 ani a fost sancționată contravențional pentru alarmarea falsă la 112 a poliției.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *