Un turist din București a fost amenințat cu cuțitul într-o stație peco din Borșa.

Incident grav în Borșa, Maramureș. Un bărbat din București care trecea prin Borșa a fost implicat într-un incident deosebit de grav într-o benzinărie din oraș. Totul sub privirile copiilor și a soției care se aflau în autoturism. Totul ar fi pornit după un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Ce spune bărbatul din București

”Bună ziua. Suntem un grup de turiști care am trecut prin Borșa zilele acestea. Din nefericire în fața noatră ne-a ieșit fără să se asigure un domn cu o mașină înmatriculată în Maramureș. Am înțeles că ar fi administrator pârtie de schi și că nu ar avea permis de conducere. Domnului i-am lovit mașină după ce a ieșit dintr-o curte în fața noastră. Acesta mirosea a alcool și era singur în autoturism. Individul s-a dat jos din mașina și ne-a pus cuțitul la gât. Vă rugăm să cereți detaliile la poliție. Am cerut ajutor la 112. Aveam copiii mici cu noi în mașină. Nu se poate așa ceva” ne-a scris cititorul nostru din București.

Ce spune Poliția

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 14.00. Polițiștii din Borșa au fost sesizați prin 112 pentru a se deplasa într-o stație de alimentare cu carburant, unde a avut loc o amenințare.

”În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unei altercații cauzate de producerea unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale, un bărbat în vârstă de 33 de ani din București ar fi fost agresat fizic și amenințat cu folosirea unui cuțit de către un bărbat în vârstă de 68 de ani din Borșa.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și lovire sau alte violențe” a transmis pentru www.vasiledale.ro, reprezentanții IPJ Maramureș.

Conform informațiilor noastre bărbatul deține permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Foto- ilustratie

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *