UNTOLD 2023: Primele abonamente vor fi puse la vânzare astăzi

Primele abonamente vor fi puse în vânzare, joi, 6 octombrie, la ora 14:00, doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com.

Una dintre cele mai așteptate vesti de către fanii festivalului UNTOLD e aici. Cea de-a opta ediție a unuia dintre cele mai mari și mai așteptate festivaluri din întreaga lume, UNTOLD, va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj-Napoca. Cu un capitol nou și personaje surprinzătoare, fanii, îm-preună cu artiștii, vor scrie în 2023 o nouă poveste din universul magic UNTOLD.

Pe lângă cei mai buni DJ-i din lume, oragnizatorii spun că anul 2023 va aduce în line-up-ul festivalului trupe care vin pentru prima dată în România și artiști pe care fanii și-i doresc pe scena principală UNTOLD. Ediția cu numărul 8 aduce și o poveste nouă, personaje noi și multe alte sur-prize pe care participanții le vor descoperi în tărâmul magic UNTOLD.

În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii experienței UNTOLD vor transforma cei peste 235.000 de metri pătrați din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale, care include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drum’n’bass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele.

Primele 10.000 de abonamente pentru UNTOLD 2023 vor fi puse în vânzare, joi, 6 octombrie, doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com

Fanii UNTOLD, care doresc să fie parte din cea de-a 8-a ediție a festivalului, se pot înscrie acum pe untold.com pentru a cumpăra abonamente la un preț special de 109 euro plus taxe.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *