VIDEO- ATAC CU CUȚITUL – Un băimărean a fost tăiat în zona gâtului pe terasa unui bar

Incident grav în această seară la intersecția străzilor Dimitrie Cantemir cu Victoriei din Baia Mare. Conform primelor informații se pare că a avut loc o altercație între două persoane pe terasa unui bar. Unul dintre aceștia a scos un cuțit și l-a tăiat în zona gâtului pe celălalt.

În acest moment intervin paramedicii SMURD dar și mai multe echipaje de poliție. Zona este închisă traficului în aceste momente.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREȘ

În această seară, la ora 21.59, Poliția Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că, pe strada Victoriei, în urma unui conflict spontan, o persoană ar fi fost tăiată în zona gâtului.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificată victima, care a fost stabilizată la fața locului de către echipajele medicale, iar, ulterior, transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Persoanele bănuite de comiterea faptei au părăsit locul producerii evenimentului, în prezent fiind efectuate ample activități pentru depistarea acestora.

La nivelul inspectoratului a fost constituită o echipă complexă de cercetare, pentru identificarea persoanelor implicate în scandal și luarea măsurilor legale care se impun.

ACTUALIZARE 2

La Spitalul Județean de Urgență Baia Mare victima este stabilă, medicii spun că în acest moment viața nu îi este pusă în pericol. Rămâne internat.

ACTUALIZARE 3 POLIȚIȘTII AU PRINS PERSOANĂ BĂNUITĂ PENTRU COMITEREA FAPTEI

În urma activităților specifice desfășurate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și se află în custodia polițiștilor.

Victima a rămas internată la spital pentru investigații medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *