VIDEO EXCLUSIV: De 8 Martie – O şoferiţă (20 ani) din Baia Mare a intrat cu maşina în duba Poliției. Un bărbat încătuşat rănit

Seara zilei de 8 martie a fost cu ghinion pentru o șoferiță din Baia Mare. Aceasta s-a izbit violent de o dubă a Poliției într-o intersecție din oraș. Șoferița (în vârstă de 20 ani) și cei doi polițiști din autospecială au scăpat cu leziuni minore. În schimb, un bărbat încătușat ce se afla în mașina poliției a suferit leziuni, el fiind preluat de un echipaj al Ambulanței și dus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Accidentul a avut loc la intersecția bulevardelor București cu Republicii din Baia Mare. Din primele informații se pare că femeia nu ar fi observat autospeciala de poliție care pătrunsese deja în intersecție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Impactul nu a mai putut fi evitat.

Pe șoferița și pe cei doi polițiști i-au salvat centurile de siguranță și airbag-urile, ei suferind doar leziuni minore. Femeia de la volan a primit îngrijiri medicale la fața locului deoarece suferise și un atac de panică. Nu a fost nevoie de transportul acesteia la spital.

În schimb, un bărbat ce era încătușat și se afla în duba poliției a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, fiind rănit. Acesta fusese preluat de polițiști care se întorceau cu el de la o interveție și se îndreptau spre sediul Poliției pentru a-l audia.

ACTUALIZARE – IPJ Maramureș: Accident rutier produs în Baia Mare cu implicarea unei autospeciale de poliție

Aseară, 08 martie 2022, la ora 21.35, polițiștii băimăreni au intervenit la un accident rutier produs pe bulevardul București din municipiu.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că o tânără de 20 de ani din Baia Mare, aflată la volanul unui autoturism condus din direcția străzii George Coșbuc spre bulevardul Traian, a intrat în coliziune cu o autospecială din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița Năsăud, care circula pe bulevardul București, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero în ambele cazuri.

În urma impactului nu au rezultat victime omenești, iar polițiștii au soluționat evenimentul contravențional conform art. 130 din RA OUG 195/2002 Republicată.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *