VIDEO EXCLUSIV: PIROMAN ÎN LIBERTATE! CONTAINERE DE GUNOI INCENDIATE ÎN TREI ZONE ALE ORAŞULUI. A DAT FOC ŞI LA DOUĂ MAŞINI

Pompierii maramureşeni anunţă mai multe incendii izbucnite în noaptea de miercuri spre joi în Baia Mare. Au luat foc containere de gunoi pe B-dul Bucuresti, Bl 34, pe str. Jupiter, dar şi în zona Dalia, unde a ars şi o maşina parcată.
Se pare că e vorba de un piroman, aflat la acest moment în libertate!

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Ieri, 27 octombrie, polițiștii din Baia Mare au intervenit la un apel 112, sesizându-se faptul că, persoane necunoscute, ar fi distrus prin incendiere mai multe containere pentru deșeuri menajere și pubele de tip iglu pentru colectarea selectivă, aflate în două țarcuri metalice, situate pe strada Aleea Jupiter și bulevardul Traian din municipiu.         Incendiul produs la țarcul situat pe bulevardul Traian s-a propagat la două autoturisme, care se aflau parcate în apropiere, aparținând unor bărbați de 32 și 33 de ani din Baia Mare. Autoturismele au fost avariate parțial.

Valoarea prejudiciului urmează a se stabili ulterior.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii stării de fapt sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

1 COMMENTS

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *