VIDEO: Muncitor electrocutat în stația electrică din zona Meda

Accident de muncă în incinta stației electrice din cartierul Meda din Baia Mare. Un muncitor în vârstă de 43 de ani a fost electrocutat și prezintă arsuri grave la nivelul abdomenului.

La fața locului intervine echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD dar și echipajele de poliție din Baia Mare.

Bărbatul a fost stabilizat și este conștient. Urmează să fie transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii criminaliști au deschis o anchetă și încearcă să stabilească exact cum s-a produs accidentul. Totodată, inspectorii ITM Maramureș așteaptă un raport complet despre accidentul de muncă din partea firmei la care era angajat bărbatul.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 27 mai a.c., la ora 11.30, polițiștii municipiului Baia Mare au fost sesizati prin apel 112 să se deplaseze pe strada Dragoș Vodă intervenția la un eveniment.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, angajatul unei societăți, în timp ce efectua lucrări la un transformator electric, s-ar fi electrocutat.

Victima prezenta arsuri multie la nivelul corpului, fiind preluat și transportat la Spitalul Județean Baia Mare in vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *