VIDEO: NEBUNIE ÎN VAMA PETEA ȘI PTF URZICENI! 5-8 ORE DE AȘTEPTARE PENTRU A INTRA ÎN ROMÂNIA. NERVI, CLAXOANE, ÎNJURĂTURI, COLOANE URIAȘE

Noile reguli de intrare în țară aglomerează vămile, mai ales că românii încep să revină acasă de sărbători. Mulți sunt nevaccinați și nici nu au habar de restricții. Angajații DSP verifică toate actele, iar cei care nu sunt imunizați sunt trimiși direct în carantină.

Aglomerație foarte mare în Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea. S-au format cozi uriașe, de circa șase kilometri la intrarea în România, cu timpi de așteptare de circa cinci ore. Poliția de Frontieră s-a mobilizat, deschizând șapte artere de intrare, respectiv cinci fixe și două mobile.

”Am deschis șapte artere pe sensul de intrare în țară. Din care cinci fixe și două mobile. Ne-am mobilizat la capacitate maximă. Ne-au ajutat și colegii maghiari, care au desfășurat un mare efectiv de personal. Facem tot posibilul pentru a scurta timpii de așteptare și îi rugăm pe toți cei care tranzitează să dea dovadă de înțelegere”, susține reprezentanții Poliției de Frontieră, la solicitarea PresaSM.

Majoritatea celor care tranzitează punctul de la Petea susțin că au stat la cozi de circa șase kilometri, în jur de 5-6 ore. Rezultând că au parcurs un kilometru pe oră.

Mulți dintre cei care trec pe la PTF Petea nu sunt vaccinați sau nu dețin un test Real Time – PCR, făcut în decurs de 72 de ore. Motiv pentru care trebuie să li se facă formalitățile de carantinare.

Aceeași situație și la PTF Urziceni. Un maramureșean din Borșa ne-a transmis că s-a așezat la coadă astăzi la ora 15. Este ora 00.00 și încă nu a intrat în România. ”Numai în România se putea așa ceva. Este incredibil cât își bat joc de noi” ne-a scris borșeanul.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *