VIDEO – Preotul pensionar din Nănești a lovit cu mașina un pieton în Oncești și a fugit de la fața locului

Ieri, 02 ianuarie, la ora 07.14, polițiștii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 despre faptul că, în localitatea Oncești, s-ar fi produs un accident rutier cu victimă și conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

La fața locului, polițiștii au identificat un echipaj S.A.J. Maramureș, care acorda îngrijiri medicale unui bărbat de 68 de ani. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, un autoturism condus de către un bărbat de 69 de ani, din Bârsana, a surprins și accidentat victima, apoi a părăsit locul accidentului rutier, deplasându-se spre Sighetu Marmației.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero și i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Conform informațiilor obținute de colegii de la vasiledale.ro, la volanul autoturismului se afla preotul pensionar din Nănești, care mergea spre Sighetu Marmației, în zona Câmpul Negru. Acolo ar fi participat la sfințirea caselor cu prilejul Bobotezei.

LEAVE A RESPONSE

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *